site template web part error

Jul 31, 2008 at 5:20 PM
Greetings!
I have a web part error on the home page for the site collection I created using the SiteTemplate.stp I downloaded from the codeplex site on 7/24/08/.

The error reads:
Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe.

What was this web part supposed to be?

I can't figure out the source of the error but perhaps it doesn't really matter.  I just have to figure out how to use this thing now.

Thanks!
Matthew Hanna

PS - Just in case it helps I am including a piece of the log file to look at:

POST /sites/Navigant/default.aspx PageView=Shared 401 1 0
POST /sites/Navigant/default.aspx PageView=Shared 200 0 0
GET /_layouts/1033/init.js rev=lZ%2FCcYpYTtVsGYdN7Ig5ng%3D%3D 401 2 2148074254
GET /_layouts/1033/init.js rev=lZ%2FCcYpYTtVsGYdN7Ig5ng%3D%3D 401 1 0
GET /_layouts/1033/init.js rev=lZ%2FCcYpYTtVsGYdN7Ig5ng%3D%3D 304 0 0
GET /_layouts/1033/styles/core.css rev=5msmprmeONfN6lJ3wtbAlA%3D%3D 304 0 0
GET /_layouts/1033/core.js rev=F8pbQQxa4zefcW%2BW9E5g8w%3D%3D 304 0 0
GET /_layouts/portal.js rev=INhSs9mWTnUTqdwwIXYMaQ%3D%3D 304 0 0
GET /_layouts/1033/ie55up.js rev=Ni7%2Fj2ZV%2FzCvd09XYSSWvA%3D%3D 304 0 0
GET /_layouts/1033/search.js rev=yqBjpvg%2Foi3KG5XVf%2FStmA%3D%3D 304 0 0
GET /WebResource.axd d=cWZfxRmpnXFp5kd7GrkR6w2&t=633440366833125000 200 0 0
GET /WebResource.axd d=Hb5ZOy7RJbtq-Kbnsa5ZxQ2&t=633440366833125000 200 0 0
Coordinator
Aug 5, 2008 at 7:13 AM

Sorry about that...please use the new site template posted (PNA.stp).

--Tim